Piirkondliku geograafiaolümpiaadi eel

Läheneva piirkondliku geograafia olümpiaadi eel panen siia mõned selgitavad märkused ja vastused sagedamini esitatud küsimustele, mis puudutavad gümnaasiumiosa arvutivooru.

Kõikidele olümpiaadil osalevatele õpilastele on tehtud meile saadetud nimekirjade järgi oma kasutajanimi ja parool, millega saate siseneda Tartu Ülikooli Moodle keskkonda (http://moodle.ut.ee/). See on avatud juba praegu ning saab proovida Haapsalu lõppvoorus kasutatud testi ja internetivooru lahendamist. Proovige ja kui esineb probleeme teavitage kindlasti meid.

Paroolid ja kasutajanimed on edastatud maakondlikele koordinaatoritele, kes edastavad need koolidele. Kui keegi ei ole oma parooli ja kasutajanime veel saanud, siis küsige oma õpetajalt või maakondlikult koordinaatorilt või meilt.

Kasutajanimed ja paroolid on seotud konkreetsete inimestega, nii et lubatud on kasutada ainult konkreetsele inimesele mõeldud komplekti. Viimase hetke muutuste tarvis on tehtud väike hulk tagavara paroole.

Arvutivooru kohta veel meeldetuletuseks, et igasuguste abivahendite kasutamine ei ole lubatud, sinna hulka käib ka atlas – ehk siis arvutivoorus atlast kasutada ei tohi. Arvutivoor koosneb kahest osast: test ja internetivoor. Internetivoorus tuleb otsida vastuseid kasutades internetti – viited veebilhetedele, kust informatsiooni otsita tuleb, on antud ülesannete juures. Täpsemalt arvutivoorust varem ilmunud postituses.

Meie kontaktid:
Ülle Liiber, ulle.liiber@ut.ee, 737 5817
Edgar Sepp, edgar.sepp@ut.ee, 737 5076

Head põrumist!

Rubriigid: Olümpiaadid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Piirkondliku geograafiaolümpiaadi eel

  1. Edgar kirjutab:

    Unustasin veel lisada, et arvutivoorus saab nii testi kui ka internetivooru teha vene keeles. Selleks tuleb lihtsalt valida venekeelne variant. Ja igal pool on erinevat tüüpi valikvastused – nii et kirjutama midagi ei pea!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>