Ökoloogiaviktoriin ja EOÜ ettekandeõhtud

Ökoloogiaviktoriin Tartu koolide õpilastele

Tartu Keskkonnahariduse Keskus kutsub Tartu koolide  8.-9. klasside õpilasi osalema ülelinnalisel ökoloogiaviktoriinil. Viktoriin toimub 19. oktoobril 2011 kell 15.00 Haridus- ja Teadusministeeriumi saalis (Munga 18). Toimub ka huvitav loeng.
Võistkonnas võib olla kuni kuni õpilast. Palume koolide võistkondadel registreeruda 13. oktoobriks e-posti aadressil tiina.lilleleht@teec.ee, loe ökoloogiaviktoriinist täpsemalt.

Tartu Keskkonnahariduse Keskuse lehel on veel muudki palju huvitavat: koolitused, huviringid, loodusmaja, mille kõigega soovitan huvilistel tutvuda.

 

Eesti Ornitoloogiaühingu ettekandeõhtud

Oktoobris alustab Eesti Ornitoloogiaühing traditsiooniliste ettekandeõhtutega, kus oma ala parimad asjatundjad räägivad lindudest ja nendega seotud aktuaalsetest teemadest. Kõik ettekanded on lihtsas keeles ja arusaadavad igale huvilisele. Ettekanded toimuvad algusega kell 18.30 Tartus Baeri maja saalis, Veski 4. Loe täpsemalt.

Rubriigid: Võta osa!. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>