Piirkonnavooru järelvoor, kolmapäeval 13.12.2017!

Eile ei olnud võimalik meil moodle piirkonnavooru kursusel uusi teste ette valmistada, HITSA tegeles süsteemi vigade parandamisega. Täna oleme keskkonda testinud, praegu töötab, seepärast julgeme välja pakkuda uue järeltöö aja:

kolmapäev 8.00-18.00.

Hea, kui moodlesse sisenemist saaks hajutada, eelkõige puudutab see Harjumaad, kus tegijaid palju. Aidata võiks seegi kui õpilased ei alusta testiga täpselt ühel ajal, vaid väikeste vahedega. Samuti tuleks rahulikult oodata, kui internetilehitseja mõtlema jääb. Iga järgnev vajutus sellises olukorras ainult süvendab probleemi.

HITSA ei anna garantiid, et homme kõik tõrgeteta läheks. Praeguses olukorras, ei ole meil palju valikuid. Proovime homme uuesti.

Paroolid ikka helistades Üllele 58144058 või meilides Edgarile edgar.sepp@ut.ee

Rubriigid: Olümpiaadid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>