09.12.2017 toimunud piirkonnavoorust

09.12.2017 toimus piirkondlik geograafiaolümpiaad. Olümpiaadi kursusele HITSA moodle‘s oli registreerinud üle 1700 inimese. Olümpiaadi esimene tund kulges plaanipäraselt. Umbes kella 10st aga HITSA moodle keskkond enam ei reageerinud või tegi seda valikuliselt. HITSA poolse kommentaarina sealne taristu lihtsalt ei pidanud suurele koormusele vastu.

Vahepeal välja kuulutatud järeletegemise võimalus teisipäeval (12.12.2017) jääb ära, sest me ei ole praegu veendunud selle keskkonna töökindluses.

Vabandame ebamugavuste pärast ja püüame tekkinud olukorras leida lahenduse, mis võimalikult paljusid rahuldaks. Anname sellest esimesel võimalusel teada kooligeograafia listi ja selle lehe kaudu!

Rubriigid: Olümpiaadid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>