Vabariiklik ja rahvusvaheline olümpiaad

Detsembri alguses toimus piirkondlik geograafia olümpiaad. Tulemuste alusel oodatakse vabariiklikule olümpiaadile järgmisi õpilasi (docx fail).
Kui keegi peaks olümpiaadist loobuma, siis tuleks sellest informeerida Ülle Liiberit, et saaksime leida asendaja.

Toimunud piirkondliku olümpiaadi ülesandeid saab lahendada HITSA moodles kursusel nimega: Geograafia olümpiaadi ülesanded. See kursus on kõigile avatud, aga eeldab kursusele registreerimist. Registreerida saate kui olete HITSA moodle kasutaja. Olles ülesanded lahendanud saate näha ka vastuseid ja nii oma teadmisi kontrollida.

Vabariiklik olümpiaad toimub sel aastal 6.-7. mail. Gümnaasiumi parimatest pannakse kokku võistkond, kes saab minna rahvusvahelisele geograafia olümpiaadile (iGeo). Tegemist juba 13. iGeo’ga ja seekord toimub see Pekingis Hiinas.

Rubriigid: Olümpiaadid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>