Lahenda olümpiaadi ülesandeid

11. detsembril toimub järjekordne geograafia piirkondlik olümpiaad! See aasta toimub ülesannete lahendamine kõigil moodle keskkonnas. Nii mõnelgi teist on meelel ilmselt järgmised küsimused, eriti kui oled olümpiaadist esimest korda osa võtmas:

  • Kuidas see ülesannete lahendamine seal välja näeb?
  • Millised on üldse olümpiaadi ülesanded?
  • Tahaks proovida ja vaadata?

Selleks lõime HITSA moodle’sse vastava kursuse: Geograafia olümpiaadi ülesanded, kus ülesanded on alati kõigile avatud, teile näidatakse ka õigeid vastuseid ja mitte keegi ei kontrolli, kuidas te need lahendanud olete!


Kursuse leiad Tartu ülikooli kursuste alt. Veelgi lihtsam on kasutada otsingut või hoopis järgmist viidet: Geograafia olümpiaadi ülesanded.

Rubriigid: Olümpiaadid, Võta osa!. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>