2. Baltimaade geograafiaolümpiaad

26.-29. juuni käisime õpilastega järjekorras teisel Baltimaade geograafiaolümpiaadil. Lisaks kolmele balti riigile osalesid ka Venemaa ja Poola võistkonnad. Tegelikult on Balti regiooni geograafia olümpiaadid toimunud juba ka varasematel aastatel, kuid pärast vahepealset pausi on see uuesti ellu ärganud olümpiaadi teine toimumiskord.

Olümpiaad toimus  Valmieras Lätis ja kokku osales 35 õpilast. Eesti võistkond oli 6 liikmeline. Üldarvestuses 3. koha ja II järgu diplomi sai Teet Saar. Kadri-Ann Valdur, kes oli üks kahest osalenud tütarlapsest, sai 12. koha ja III järgu diplomi. Veel osalesid meie võistkonnas Airon Johannes Oravas, Karl Reimand, Raul Rinken ja Marius Saak.

Rubriigid: Olümpiaadid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>