Mida kujutab endast kaugseire?

Kaugseire on geograafidele üks väga huvi pakkuv valdkond. Maad eemalt vaadates on tema kohta võimalik väga palju teavet koguga: taimkatte ja kõrguse andmed, üleujutused ja muud looduskatastroofid – nende tegutsemise tagajärjed ja levik, maapinna temperatuurid, tuuled, hoovused jne.

Kaugseire olemust tutvustavad ka järgnevad eestikeelsed videod. Videote autoriteks on geograafia tudengid Anni Sisas ja Martin Jüssi. Head vaatamist:

Rubriigid: Huvitavat, Õppematerjalid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>