Lae alla Matemaatika õhtuõpik

Ka geograafil ei jookse matemaatika mööda külgi maha! Ikka on vaja arvutada temperatuuride keskmine, teisendada koordinaate, arvutada pindalasid või analüüsida keerulisemaid seoseid erinevate nähtuste vahel. Siin tuleb appi statistika ja korrelatsioonid ning regressioonid. Võib-olla on hoopis vaja teha mingi mudel, siis on abiks programmeerimine, valemid ja funktsioonid ning oskus neid kirja panna. Igal juhul on matemaatiline mõtlemine siin suureks abiks.

Populaarne Matemaatika õhtuõpik on matemaatika mõistmisel suureks abiks ja oma teistmoodi lähenemisega väga kiidetud ning populaarsust kogunud. Nüüd on võimlaus see omale tasuta alla laadida – selleks mine nende kodulehele.

Rubriigid: Õppematerjalid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>