Virtuaalne Eesti maapõu

TTÜ Geoloogia Instituut on koostöös AS Nortaliga, kelle poolt on siis tehniline ja visuaalne lahendus, valmistanud Eesti maapõue virtuaalse 3D mudeli. Seal saab erinevaid kihte sisse ja välja lülitada, “puurida auke” ning teha läbilõikeid. See on vaadatav veebiaadressil: http://www.gi.ee/geomudel/, kust saab selle ka alla laadida. Samuti on võimlaus saada vastav rakendus Android platvormile Google Play poest.

Rubriigid: Õppematerjalid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>