Rääkisime Võrumaal kaardiprojektsioonidest

Kooligeograafia käis Võrumaal Parksepa Keskkoolis Võrumaa õpilastele rääkimas kaardiprojektsioonidest geograafilistest koordinaatidest ja ristkoordinaatidest. Praktilises osas vaatasime Maa-ameti kaardiserverit ja lahendasime ülesandeid. Paraku ei õnnestunud seda teha arvutiklassis, kuna Maa-ameti kaardiserver oli koostöö osas tõrges või oli see internetiühendus või veel miski kolmas asi.

Siit saad alla laadida loengu materjalid:

Rubriigid: Õppematerjalid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>