Geograafia olümpiaad Otepääl

Nädalavahetusel toimus geograafia olümpiaadi lõppvoor Otepääl. Lõpptulemuste protokollid ja osa ülesannetest on juba lisatud Otepää 2012 lehele. Selle nädala jooksul loodame kõik ülesanded üles panna. Aitäh kõikidele osalejatele ja kaasaaitajatele!

Olümpiaadist osa võtnud õpilased, Otepää 2012

Rubriigid: Olümpiaadid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Geograafia olümpiaad Otepääl

  1. Marek kirjutab:

    Väga tore, et maastikuvoor on muutunud huvitavamaks. Enda kogetud Suure-Jaani (2008) lõppvooru maastikuvoor oli küll nagu jalutuskäik linnas. Annan ühe idee, mida võiks rakendada maastiku voorus: näiteks 300×300 m suurusel ala kohta on õpilasele antud kaart, kus on erinevad vead ning õpilane peab siis parandama vigu – kaardistama visuaalselt puudu olevaid objekte, parandama objekti kuju, kustutada üleliigne jne. Selle mõte on selles, et õpilane oskaks kujutada maastikku kaardil ning oskaks kaarti suhtuda kriitiliselt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>